De ouderraad van de Fridtjof Nansen bestaat uit enthousiaste ouders die zich graag in willen zetten voor de school. De ouderraad organiseert, in samenwerking met het team, allerlei leuke activiteiten voor de kinderen van de Fridtjof Nansen, zoals de Kinderboekenmarkt, Sinterklaas en de kerstviering. Om dit te organiseren maken we gebruik van de vrijwillige ouderbijdrage die elk jaar wordt gevraagd. Ouders ontvangen hiervoor aan het begin van het schooljaar een brief.

De ouderraad van de Fridtjof Nansen is sinds 2012 een vereniging met bijbehorende statuten. Elk jaar wordt een inhoudelijk en financieel jaarverslag gemaakt. Deze worden besproken op de algemene ouderavond aan het begin van het schooljaar.

Als u interesse heeft om ook plaats te nemen in de ouderraad, dan kunt u dit mailen naar administratie@fridtjofnansenschool.nl. De ouderraad vergadert ongeveer 4 keer per jaar (in de avond). Daarnaast help je mee met het organiseren van ongeveer 3 activiteiten. Daarvoor worden aparte vergaderingen georganiseerd. Meedoen in de ouderraad is niet vrijblijvend. We verwachten dat je bij de vergaderingen aanwezig bent en actief meedoet met het organiseren van activiteiten.

Voor het schooljaar 2017-2018 zitten de volgende ouders in de ouderraad:

Voorzitter Evelien Schilperoord
Penningmeester Martine de Clerq  FullSizeRender-5