Avondvierdaagse – belangrijke informatie!

Volgende week is de Avondvierdaagse. We lopen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Starttijd is 18.30 uur vanaf het schoolplein. Zorg dat je op tijd bent en meld je voor en na het lopen even bij ons aan en af. De routes staan op de website en zitten ook in de bijlage van de mail van deze weekbrief. Neem de route (met kaartje) elke dag mee dan loop je geen meter te veel of te weinig.  We willen jullie er nog even extra op wijzen dat alle leerlingen tijdens de Avondvierdaagse onder de verantwoordelijkheid van de ouders vallen. In de routes zijn er dit keer meerdere oversteekplaatsen en rotondes. Voor de veiligheid is het van groot belang dat u uw kind niet laat rennen maar bij u in de buurt houdt. Ook raden we u aan om na het lopen uw kind op teken te controleren. We lopen elke dag wel een stukje door de natuur, dus een extra controle kan geen kwaad.

Maandag 11 juni gaan we tijdens het lopen iets bijzonders doen! We gaan ‘Ploggen’! Wat is dat? Tijdens het wandelen verzamelen de kinderen straatvuil in een plastic zakje. Die krijgt u van ons, gratis mee. Het gevulde zakje kan na de wandeling worden ingeleverd op het schoolplein in de container .Mooi toch? Wandelen en opruimen!

Op de laatste avond (vrijdag 15 juni) zorgt de Ouderraad op het plein voor leuke decors, zodat u na het inhalen en de medaille uitreiking zelf een ‘Foto of Fame’ kunt maken van uw kind. Een mooie mogelijkheid voor een extra aandenken aan deze Avondvierdaagse.

We hebben er zin!

Ouderraad en Brede School

 

Maandag 11 juni 2018

Beschrijving – Skibergroute maandag 11 juni 2018
Kaart – Skibergroute maandag 11 juni 2018

Woensdag 13 juni 2018
Beschrijving – Kruiden en Grassen route woensdag 13 juni 2018
Kaart – Kruiden en Grassen route woensdag 13 juni 2018

Donderdag 14 juni 2018
Beschrijving – Klaverbuurt route donderdag 14 juni 2018
Kaart – Klaverbuurt route donderdag 14 juni 2018

Vrijdag 15 juni 2018
Beschrijving – Varens en Rozen en Grassen route vrijdag 15 juni 2018
Kaart – Varens Rozen en Grassen route vrijdag 15 juni