Brede school

De Brede School organiseert diverse naschoolse activiteiten waar iedere leerling zich voor in kan schrijven. Wij proberen elk schooljaar weer een zo’n divers mogelijk aanbod te realiseren. Per schooljaar ontvangt u 2 of 3 keer een uitnodigingsbrief waarin de verschillende activiteiten per groep staan vermeld. U maakt (samen met uw kind) een, twee of drie keuzes en u levert het formulier voor de deadline weer in in onze blauwe brievenbus naast de kamer van de conciërge. Indien uw kind geplaatst wordt, ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met daarin de data en tijden en de kosten van de bewuste activiteit.

Op de dag van de activiteit blijft uw kind om 15.15 uur (of op woensdag om 12.30 uur) op school. Wij brengen uw kind naar het lokaal waar de activiteit plaatsvindt. Daar serveren we een bekertje limonade en een kaakje. De lunch voorafgaand aan de woensdagmiddagactiviteit neemt de leerling zelf mee van huis.

Tijdens alle activiteiten zijn wij steeds in en om de school en telefonisch bereikbaar op nummer 06-30452890 of eventueel op de vaste lijn van de school.

Als de activiteit is afgelopen, brengen wij (of de vakdocent) uw kind naar de buitendeur. Daar pikt u uw kind op. De kinderen die naar de BSO gaan, dragen wij aan de leiders van de BSO over. De BSO krijgt van ons overzichten met alle leerlingen die meedoen met de Brede School, zodat ook zij op de hoogte zijn. Ons kantoor is op de begane grond bij de hoofdingang naast het speellokaal en naast de kamer van meester Antonio. Betaling van de eigen bijdrage graag op de eerste cursusdag, door het bedrag in een gesloten envelop (met naam van het kind en de activiteit) in onze brievenbus te deponeren.

Mocht uw kind onverhoopt een keer niet naar de Brede School kunnen vanwege ziekte o.i.d., dan verzoeken wij u dit z.s.m. aan ons te melden via mail: bredeschool@fridtjofnansenschool.nl

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust.

Tot in de Brede School!

Patricia Megens en Agnes Reichardt

Blok 1 – okt / dec

Info en uitleg activiteiten blok 1 2020-2021

Inschrijfformulier blok 1

Activiteitenoverzicht blok 1