Half Sized Blog Element (Single Author Style)

Half Sized Blog Element (Multi Author Style)

Thuis opdrachten

Vanaf vandaag staan er per bouw thuisopdrachten klaar. Elke dag met een spetterend filmpje van jullie eigen stamgroepleiders. Elke dag kun je nieuwe opdrachten maken, dat is fijn, want dan blijf je toch een beetje aan het leren. Hoe gek deze situatie ook is. Pas goed op elkaar en succes met de thuisopdrachten!

Nieuwbouw

Kijkt u mee naar onze nieuwbouwplannen? Inclusief digitale presentatie!

Brede school blok 1

Je kunt je weer inschrijven voor de brede school activiteiten. Ga ik gelijk doen

Thuis opdrachten

Nieuwbouw

Kijkt u mee naar onze nieuwbouwplannen? Inclusief digitale presentatie!

Brede school blok 1