De ouderraad van de Fridtjof Nansen bestaat uit een groep enthousiaste ouders die zich graag in zet voor de school. De ouderraad organiseert allerlei leuke activiteiten zoals het sinterklaasfeest, de kerstviering en het zomerfeest en biedt waar nodig ondersteuning aan het team. Om dit te mogelijk te maken wordt er een vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. Ouders/verzorgers ontvangen hierover aan het begin van het schooljaar een brief.

De ouderraad van de Fridtjof Nansen is sinds 2012 een vereniging met bijbehorende statuten. Elk jaar wordt een inhoudelijk en financieel jaarverslag gemaakt. Deze worden besproken op de algemene ouderavond aan het begin van het schooljaar en kunnen het hele jaar worden ingezien.

Lijkt het je als ouder/verzorger leuk om aan de ouderraad deel te nemen of heb je nog vragen en/of tips? Spreek dan een van leden van de ouderraad aan of stuur een mail naar oudersFN@hotmail.com. Mocht je overwegen je op te geven voor de ouderraad, houd er dan rekening mee dat je als lid van de ouderraad 3 a 4 keer per jaar in de avond vergadert en je ongeveer 3 activiteiten samen met andere ouders en leerkrachten organiseert. Een hele leuke manier om betrokken te zijn bij de school.

Voor het schooljaar 2018-2019 zitten de volgende ouders in de ouderraad:

Bestuur
Voorzitter Evelien Schilperoord  
Penningmeester Martine Gomez- de Clerq  FullSizeRender-5
Secretaris
Leden
Lilian van Duijvenbode
Sanne Hendrikx
Veronique Meijer van de Ban
Sabine den Hartog

 

Vanuit het team
Marcia van der Werf